Friday, November 24, 2006

tek

Τηλεπικοινωνιακα αφοριζει η κοινωνια (μας) τις ωρες.

Τεκει υδρατμους η απωλεια και οπωσδηποτε μυριζει οπως οι ταξιανθιες της γλυσινας σε πληρη οργασμο.

Το iter επιτελους θα σωσει την κρεουργημενη φυση (μας) χα χα και παλι χα.

Τερματικα κονιορτοποιουν την ημιλιποθυμη ελπιδα της παρεας και φουσκωνουν απο περηφανεια τον τιμαριθμο. Πως μυριζει ενα λαμπερο emoticon και πως μυριζουν τα μαλλια της Μυρσινης; Εεε;

Το δευτερο βημα του index ειναι πιο αβεβαιο απ' το πρωτο.
Τυποις αναλλοιωτοι οι drogatek, αφου ο αυτοσχεδιαμος τους προυποθετει αποσαθρωση. Εχεις φαει ποτε φραουλες με μακαρονια;

Ο ι τσιγκ ελεγε οτι προυποθεση της οποιασδηποτε προοδου ειναι η καταστροφη. Τα κυματα θα πνιξουν την στερια και μετα παλι απ την αρχη. Εξοριστοι απ τις παιδικες τους ηλικιες, μεταναστες στιγμων,μια παρεα στην οποια τα βλεμματα συναντιουνται μονο διαθλαστικα. Μια παρεα οπου ο αυτοανακλαστικος στοχασμος ειναι η λεζαντα της. Τωρα θα μου πειτε οτι μερικες φορες ακομα και οι πλανητες ακραγγιζονται αλλα μπρος στα καλλη τι ειν'ο πονος;

Το 'σχεδον' τελειο ειναι παντοτε ομορφοτερο του τελειου. Τηλεοραση εντωμεταξυ ρυμουλκει την συμφορα απο κλουβι σε κλουβι, για να μην ξεχνιομαστε.

Τασκενδη, Ταλιν, Τεχερανη, Τοροντο, Τιμισοαρα, Τουζλα, και φυσικα Τριποταμα.

Τηλετρομος τηλεακονιζει τηλεαπωθητικα τις αληθειες.
Τηλεσκοπικος ηλιανθος τερματιζει εαρα ταξιδευοντας.
Τηλεοπτικος θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το αντιθετο του οπτικος απλα μερικες φορες και η γλωσσα χασμουριεται. Η μετωπικη οραση προσυπογραφει το μνημοσυνο του αισθανομαι.
Η κυρια ευγενια τριβελιζει το μυαλο της για το αν το skip ειναι καλυτερο απ το ariel και οι drog_A_tek για το αν τελικα ζωγραφιζεται το δασος του αμαζονιου στο κεφαλι μιας καρφιτσας.

Η απαντηση στο τριανον 17-12.

Κοιταξε καταματα την τιγρη, χαιδεψε την και αυτη θα σου ψιθυρισει οτι το Τ ειναι το μονο γραμμα που ειναι παρα λιγο σταυρος, ειναι το μονο γραμμα που συνδυαζει αρμονικα τους δυο αξονες (ειρησθω εν παροδω η Ανταντ, ο μονος πραγματικα αξονας που υπηρξε ποτε, εχει παει διακοπες εδω και καιρο), και ειναι το μονο γραμμα που φωναζει (ακουστε το ) οτι πρεπει να σηκωθεις ψηλα για να ισορροπησεις.

Technologia (τεχνη)εντως τεχνοκαπηλευεται τον τρομο της τηλεκαθοδηγησης, τηλεμετρικα τηρωντας Το μελλον. Τρανζιστορ τρελαινει την τριανταφυλλια.

Η 17/12 ειναι μια νυχτα αφιερωμενη σε ολους αυτους που εχουν καταγματα πολλαπλα στο κοχλιακο τους νευρο. Οι drog_A_tek θα ειναι εκει μουντζουρωνοντας με τηλεηχητικες ακτινογραφιες την τηλεοραση που (παλι και παλι και παλι) ρυμουλκει την συμφορα απο κλουβι σε κλουβι.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home