Thursday, February 22, 2007

daDA


Νταντά θα σε κανω κύριε Duchamp που έκανες τον καμπινέ τέχνη.
Δεν γίνεσαι δούλος μόνο όταν σε υποτάσσει αυτός που έχει την εξουσία αλλά και όταν σε υποτάσσει εκείνος που την πολεμάει.

digital dreams + φλοίσβος - gathering of strings Χ το τοπίο που είναι προβολή της ψυχής ενός λαού πάνω στην ύλη = D

Εσύ κογχυλόφθαλμε μικροαστέ πώς τολμάς να περπατάς με τα μάτια ανοιχτα? Μας κοροιδεύεις? Ο στραβισμός σου δεν είναι καν ευφωνικός, τα μάτια σου δεν ακούνε ουτε καν την απεφθή καθαρότητα του ήχου του ασανσέρ..ντροπή σου.

Και εσύ κύριε John Ηarris astadiala... Ηθοβιογενετιστή κλόουν. Δεν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο, θέλουμε απλά να κάνουμε τα ηχεία να αιμορραγήσουν, και μετά ας πεθάνουμε. Astadiala λοιπόν.

Νταντά δεν σε κάνω εσένα κύριε Ντεριντά...η διδασκαλία του λογοκεντρισμού μαχαίρωσε πισώπλατα την διδασκαλία της μεταφυσικής και αυτό μου φτάνει.

Το ντ είναι και δεν είναι ένρινο, είναι και δεν είναι χειλικόληκτο, είναι και δεν είναι οδοντικόληκτο, είναι και δεν είναι ουρανικόληκτο... Είναι πάντως ο πρώτος ρυακισμός της γλώσσας όταν κάποιος προσπαθεί να πει: ντε κάρτ, ντ'αλαμπέρ, ντιντερό, ντελέζ, ντύλαν τόμας και ντουμπρόβνικ. Και όταν προσπαθεί να πει: Destroy.
Υπάρχει πάντοτε ένα επιτελικό (ντ)ριγκι(ντ)ράγκα πίσω, ή πάνω από, όλες τις ανιδιοτελείς σκέψεις μας που στωικά βαβύζει : σταμάτα!
Destroy ήθελε να πει αλλά του ξέφυγε.
Φωτοτροπίστε την ψυχή σας! Η τέχνη δεν προχωρά, απλά μετατοπίζεται συνεχώς, παντού και πάντα.
Οι εκπομπές άνθρακα και η διασπορά όπλων μαζικής καταστροφής υλακτούν αγχώνοντας τον Dow(n) Jones. Οοουφφ, φτάσαμε και στο τέταρτο βήμα του index.
Oι Free piece of tape kai o Novi_sad θα είναι εκεί.